خواص ثابت شده زیره سبز

خبرها 22 دی 1399

استفاده از زیره سبز در میان خانواده های هندی بسیار زیاد است. زیره جزو جدایی ‌ناپذیر اکثر ادویه کاری ها می باشد. زیره سبز نه تنها در هند بلکه در سراسر آسیا، یک ادویه است که به طور گسترده در انواع تدارکات و غذاها به کار می‌رود. زیره سبز اساسا دانه خشک گیاه Cuminin cyminum است و به طور معمول قهوه ای رنگ است. نوع سیاه آن، زیره سیاه نام دارد که یک بوی متمایز چوبی و گرم و تند دارد که منحصر به ادویه است.

حقایقی راجب زیره سبز
زیره به عنوان یکی از قدیمی‌ترین ادویه‌جات روی زمین شناخته می‌شود
زیره سبز بیش از ۵۰۰۰ سال پیش در بخش‌هایی از جهان مورد استفاده قرار می‌گرفته است
در سال ۲۰۰۰ پیش از میلاد، دانه‌های زیره در یک سایت حفاری در سوریه یافت شدند
حتی در انجیل نام زیره سبز، دانه خردل و گشنیز دیده می‌شود
زیره سبز غنی از آنتی‌اکسیدان‌های ضد التهابی و همچنین ضد باکتریایی و ضد عفونی‌کننده است
در بهبود مشکلات شکمی، تقویت دستگاه گوارش، تسکین حالت تهوع، نفخ و یبوست موثر است
بعلاوه زیره سبز در رژیم غذایی، می‌تواند به بهبود گردش خون کمک کند
خاصیت ها در طب سنتی
میوه اثر مدر، گرما بخش، قابض، دفع کننده کرم های انگلی، مقوی معده، هضم کننده غذا، افزایش دهنده ترشح شیر مادر، رفع تنگی نفس و معطر کننده دارد. گفته شده که مصرف زیاد آن باعث کاهش قوه بینایی می گردد. مصلح آن برای جلوگیری از آسیب رساندن به ریه ها عسل و آویشن و برای جلوگیری از آسیب های کلیوی کتیرا است. میوه های زیره کوهی به عنوان ضد نفخ، ضد اسپاسم، به ویژه در سوء هاضمه کودکان، ضد عفونی کننده، زیاد کننده شیر مادر و به طور سنتی برای کاهش وزن بدن و به عنوان طعم دهنده و معطر کننده غذا مصرف می شود.
ادامه مطلب....

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم